بازاریابی محتوایی

راهکار های افزایش زمان حضور کاربران یک وب سایت (بخش ۱)

با گسترش شبکه های اجتماعی در سال های اخیر و افزایش چشمگیر تعداد کاربران این دنیاهای مجازی، بازاریابی اینترنتی جایگاه ویژه ای پیدا کرده است و بیش از گذشته باید مورد توجه قرار گیرد. و در این زمینه یکی از مهترین رسانه هایی که تا حد زیادی مورد غفلت قرار گرفته است وب سایت سازمان ها هستند که می توانند نقش تعیین کننده ای در افزایش یا کاهش تعداد مشتریان داشته باشند. به طورکلی موضوع بازدید کاربران یک وب سایت از دو منظر قابل بررسی است. یکی راه کارهای افزایش زمان حضور یک کاربر در یک سایت و دیگری افزایش دفعات بازدید از سایت که در واقع به نوعی مکمل هم هستند و عواملی مستقل به حساب نمی آیند. با توجه به اهمیت این موضوع طی چند جلسه قصد داریم به مواردی که در راستای ارتقای کیفیت سایت ها می توانند کمک به سزایی داشته باشند اشاره کنیم.

در زمینه افزایش زمان حضور کاربر در یک سایت مهمترین نکته ای که کاربر را به ادامه حضور ترغیب می کند و او را از کلیک کردن بر روی کلید بازگشت منصرف می کند ارزش پیشنهادی مناسب است. مهترین راه برای رسیدن به یک ارزش پیشنهادی مناسب توجه به نیازهای کاربر است نه آنچه که برای خودمان جذابیت یا اهمیت دارد. نباید از یاد برد که هرچقدر یک مجموعه کمتر شناخته شده باشد به ارزش پیشنهادی بهتری نیاز دارد. و در این راستا باید به موارد زیر توجه ویژه داشت:

  • توضیح اینکه چقدر محصول یا سرویس نیازهای مشتری را برآورده می کند یا موجب بهبود وضعیت او می شود.
  • ارائه مزایای خاص آن محصول یا سرویس برای مشتری
  • بیان وجوه تمایز و ایجاد حس منحصر به فرد بودن کالا یا سرویس ما نسبت به سایرین

ارزش پیشنهادی فارغ از نحوه نمایش آن باید اولین بخشی باشد که نظر کاربر را در صفحه اصلی سایت جلب می کند و البته در سایر صفحات هم تا حد ممکن باید به نحوی آورده شود. نباید از یاد برد که ارزش پیشنهادی  تنها برای جلب رضایت مدیران یا زیباترکردن سایت نیست بلکه طول عمر کاربران سایت را افزایش می دهد و جملاتی که ما برای معرفی خودمان یا محصولمان به کار می بریم با آنچه که مشتری ها و کاربران از سایت ما دریافت کرده اند بسیار متفاوت است.

چنانچه گفته شد در بیان ارزش پیشنهادی باید به سلیقه و ادبیات مشتری توجه کرد  و به نحوی که آنها محصول مارا توصیف می کنند به توضیح و معرفی محصول یا سرویس خود بپردازیم نه آنگونه که خودمان از آن احساس رضایتمندی پیدا می کنیم. همچنین ادبیات مشتری حدس زدنی نیست و از طریق شبکه های اجتماعی یا تحقیقات بازار بدست می آید.

پ ن: این نوشته سال ۱۳۹۴ در سایت کافه بازاریابی منتشر شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن